Menu:

Nyt fra 4912  September 2017

 

Når dette læses i september, har vi forhåbentlig haft en dejlig varm og solrig sommer. Indtil videre har den været mere til den kølige og fugtige side, men når dette skrives, er juli ikke forbi endnu, og meget kan stadig ske på vejrfronten. Vi bor jo et dejligt sted med mange muligheder for udflugter og aktiviteter, så det er bare om at tilpasse sig vejret og lade opfindsomheden råde.
 

Det med opfindsomheden kan gå begge veje, og i Sandby er det dejligt at se at når, sikkert unge gemytter, ødelægger deres omgivelser måske af kedsomhed, så har flittige hænder udbedret skaderne, så bænke og borde både i motionsparken og på hjørnet inde i selve landsbyen nu kan bruges efter hensigten til hvile og samtale og måske en mellemmad for de vejfarende. Også muldtoilettet har fået en dør der kan lukkes, hvad alle nok finder mest praktisk ved et besøg der. Tak til hjælperne og ”Fy fy skamme jer! til vandalerne” – som, jeg nu ser, desværre allerede har ødelagt den nye låsemekanisme og snittet i væggen – suk!

Forhåbentlig er høsten nu godt i hus. Kornet led måske under regnen, men roerne trivedes, og hvem ved, måske kan de nu køres til fabrikken døgnet rundt? Igen er meningerne delte, og sådan er det med det meste her i livet.


Fredagscafé: Ved vores politiske fredagscafé 20. oktober kl. 18 kan alle give deres meninger til kende. Kendte politikere møder op og spiser ”valgflæsk”, sammen med os – stegt flæsk med tilbehør – 100 kr. I kan møde borgmester Holger Schou Rasmussen, viceborgmester Henrik Høegh, regionsformandskandidat Heino Knudsen og medlem af byråd og regionsråd Bøje Winther, og medlem af byrådet Annette Knoblauch. Undervejs besvarer politikerne vores spørgsmål ved dette anderledes vælgermøde, så vi forhåbentlig ved mere om hvem vi skal stemme på ved kommunevalget i november. Der vil desuden være musikalsk underholdning. Meld jer til senest 13. oktober hos Kirsten på mobilnr. : 25 12 91 03, Lis på mobilnr.: 21 22 50 93 eller email: knudsen.sandby@gmail.com.
 

Kabaret: I september varmer kabaretholdet op til næste års kabaret i marts - glæd jer til mødet med kendte og nye kræfter. Og hvis valgflæsket ikke gjorde jer mætte, så afholder ”4912” julefrokost 24. november kl. 18 – sæt kryds i kalenderen! Tilmelding senest 13. november hos Kirsten på mobilnr. : 25 12 91 03, Lis på mobilnr.: 21 22 50 93, eller email: knudsen.sandby@gmail.com – ca. 125 kr. for alskens herligheder.


Foreningen har nu 134 medlemmer, og hvis man har glemt at betale kontingent for 2017, kan det nås endnu. Beløbet er 75 kr. og kan betales til Jyske Bank: 0693 – 2742365.

2. december tænder vi som sædvanlig juletræet i Sandby, men det er der jo længe til endnu, så nyd sensommeren, så længe den varer.

 

 

Her på beboerforeningens hjemmeside www.4912.dk kan der også annonceres arrangementer og alle mulige begivenheder, som man gerne vil fortælle omverdenen om. Man skriver blot til webmaster@4912.dk – og så vil Christel sørge for, at det bliver sat på hjemmesiden. Vi modtager meget gerne indslag om alt, der foregår i vores område, og som man mener, kunne have interesse for andre. Det kan være historier fra gamle dage, f.eks. beretninger om, hvordan der så ud i byerne Tårs og Sandby med de mange forretninger – eller fotos fra forskellige årstider.

Særlig gode billeder vil komme på forsiden, og så laver vi ellers et billedgalleri, til glæde for os alle sammen.

Send også gerne forslag til gode links.

 Bestyrelsen for 4912
               

 E-mail: webmaster@4912.dk