Menu:

 Put naturvejlederen i lommen!

På Lolland er vi stolte af vores flotte natur mellem himmel og hav. Spændende kyststrækninger, strande, småøer, naturparker, skove og et frugtbart landbrugslandskab med mange historiske herregårde.Vi vil gerne have endnu flere mennesker til at bruge vores mange turmuligheder endnu mere. Derfor tilbyder vi nu Det Naturlige Lolland; en smartphone app der guider dig rundt på en masse spændende ture. Ruterne er GPS'ede så du hele tiden ved hvor du skal hen!Ja, GPS teknologien gør det så meget sjovere at gå på opdagelse i det naturskønne Lolland. Den gør os i stand til at servere små historier for dig der, hvor du er, sammen med billeder, lyd og videoklip hvor det er relevant. Det er en god idé at bladre igennem app'en hjemmefra, så du kan blive inspireret og planlægge dine ture i det grønne.

Lige nu er app'en klar i Google Playbutik (android market), og om ganske få dage vil den være klar til iPhones i Appstore også.

 

 
Glæd dig til at komme ud og prøve nogle af de mange turforslag med app'en i hånden - og få nogle anderledes historier! Nogle ture kender du sikkert, men oplev dem nu på en ny og inspirerende måde.
 
Hjælp os meget gerne med at sprede budskabet til jeres netværk. Er du på Facebook så check siden Det Naturlige Lolland, og giv den den gerne et "Like".
 
God fornøjelse!
Team Det Naturlige Lolland

 

E-mail: formand@4912.dk 

E-mail: webmaster@4912.dk