Menu:

 

Så blev motionsparken i Sandby indviet og med det samme taget i brug!

Mandag d. 11. oktober blev motionsparken i Sandby indviet med et festligt arrangement, der både omfattede en tale af byrådsmedlem Hanne Møller og servering af æbler, æblemost og flødeboller.

Sandby har fået denne flotte motionspark i forbindelse med Lolland Kommunes projekt om områdefornyelse, ledet af udviklingskonsulent for Lollands Kommune Bo Rasmussen.

Byrådsmedlem Hanne Møller kom i sin tale ind på hvordan områdefornyelsen har sat sit præg på Sandby med rekreative områder, såsom området ved mindesmærket på Trekanten, branddammen med bord og bænke, engen med gederne og sidst, men ikke mindst vigtigt, det nye fortov der anlægges langs med Tårsvej fra Trekanten og til svinget efter Sandby købmandshandel. Hanne Møllers tale kan læses som pdf-fil ved at klikke her!

Redskaberne er smukt udformede og ser spændende ud. De frister til at svinge sig i dem, klatre og gynge. De skal nok blive brugt efter hensigten. Og så står de jo i særdeles dejlige omgivelser, midt i et grønt område. Hvis vi alle sammen bruger dem bare lidt en gang imellem, bliver vi nok alle sammen en smule sundere hen ad vejen.

Allerede på åbningsdagen blev motionsredskaberne brugt flittigt af både børn, unge og ældre - nogle udviste nærmest cirkusartist-talent, mens andre foretrak et mere sindigt tempo.

 

Sundhedskonsulent Susanne Nicolaisen gav introduktion og anvisninger til hvordan redskaberne skal bruges, så vi udnytter dem bedst muligt.

Det bliver spændende at se det grønne område mellem Tårsvej og Viggo Lundsvej få nyt liv med klatren og svingen og gyngen!

Udviklingskonsulent og Projektleder for Områdefornyelsen
Bo Rasmussen har taget billederne, som kan ses ved at klikke her!


 webmaster@4912.dk.